Arxius

Antoni Tàpies. La resistència del signe

Amb el títol Antoni Tàpies. La resistència del signe, la Fundació Vila Casas –institució dedicada a la promoció i la difusió de l’art contemporani català–, proposa una gran exposició d’un dels creadors catalans amb més projecció internacional de la segona meitat del segle XX. Pintor, escultor, gravador i teòric de l’art, Antoni Tàpies (Barcelona, 1923-2012) s’erigeix com un dels màxims representants de l’informalisme europeu, el moviment artístic que tracta de donar resposta a la crisi espiritual que travessa Europa després de la Segona Guerra Mundial.

Agustí Centelles: Testimoni d’una guerra (1936-1939)

Amb el títol Agustí Centelles. Testimoni d’una guerra (1936-1939), la Fundació Vila Casas proposa una gran exposició d’un dels fotoperiodistes del país: Agustí Centelles.
Positivades pel seu autor en la dècada dels setanta del segle passat, aquesta col·lecció de més de 100 imatges dels anys de la República i de la Guerra Civil reflecteixen el tarannà innovador d’aquest reporter de la imatge que fou capaç de prendre el pols als esdeveniments del seu moment amb intel·ligència visual i instint informatiu.

Activitats de Sant Jordi 2021 al Castell de Vila-seca

Data Horari Diversos horaris Lloc Als Jardins del Castell de Vila-seca, a excepció de la presentació del llibre. Comparteix a les xarxes socials Afegeix-ho al calendari Durant tot el mes d’abril celebrarem el Sant Jordi 2021 al Castell de Vila-seca amb diverses presentacions literàries, amb una exposició i diverses activitats que culminarà el 23 d’abril …

Més informació

Dia dels Museus 2021

Data Horari De 9 h a 21 h Comparteix a les xarxes socials Afegeix-ho al calendari Aquest any celebrem el Dia Internacional dels Museus (18 de maig) amb una jornada de portes obertes al Castell de Vila-seca i a l’exposició d’Agustí Centelles. Testimoni d’una guerra (1936-1939). Acompanya’ns en aquesta jornada tan especial. Si tens cap dubte pots contactar amb el Castell de …

Més informació

Visita dinamitzada al Castell de Vila-seca

La història de Vila-Seca i del castell estan estretament lligades.
Us proposem explorar totes les estances i els racons més amagats del castell per descobrir la història de Vila-Seca i del Camp de Tarragona.

Vespres al Castell de Vila-seca

Aquest juliol gaudeix de la cultura amb els Vespres al Castell de Vila-seca. Una programació que pretén donar suport a la cultura local al Jardí del Castell de Vila-seca amb música i cinema.