Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Visita dinamitzada al Castell de Vila-seca

Esdeveniment recurrent veure'ls tots

Data

1 de juny de 2021 30 de setembre de 2021

Horari

Dimecres, 18:00 h

Dissabte, 19:00 h

Diumenges, 11:00 h

Les visites guiades són en català. Les visites guiades en castellà es realitzen l’últim dissabte i diumenge de cada mes. Però si ho desitgen, la guia podrà traduir les seves explicacions.

Lloc

Castell de Vila-seca.

La història de Vila-Seca i del castell estan estretament lligades. Símbol de la vila, l’edifici està documentat des del segle XII. La torre de l’Homenatge va ser construïda durant el repoblament del Camp de Tarragona per Ramon d’Olzina, primer senyor feudal de Vila-Seca.

Posteriorment va passar a mans de l’Arquebisbat de Tarragona, i el 1680 va ser comprat pel cònsol holandès Johan Kies, qui, a part d’ampliar el castell, va donar un fort impuls al territori amb la producció i comerç d’aiguardent.
Més tard, el 1899 el castell va passar a mans de la família del Comte de Sicart, que va encarregar la remodelació a l’arquitecte Enric Fatjó. D’aquesta última transformació se’n conserva tota l’estètica neogòtica que es pot contemplar avui en dia.

Us proposem explorar totes les estances i els racons més amagats del castell per descobrir la història de Vila-Seca i del Camp de Tarragona. Les activitats didàctiques estan adaptades als diferents nivells educatius des d’educació primària a batxillerat.

PROTOCOL COVID-19

La visita està adaptada als protocols de seguretat i a les mesures de prevenció del COVID-19 en vigor.

Cal reservar prèviament la visita guiada.

Durant l’activitat, porta la mascareta i respecta la distància de seguretat.