La Fundació Vila Casas

El desembre de l’any 2018, l’Ajuntament de Vila-seca i la Fundació Vila Casas signen un conveni per tal de posar a l’abast del públic el fons d’art contemporani de la Fundació. Amb aquest acord s’assoleix la voluntat de fer de l’espai expositiu del Castell de Vila-seca un referent cultural del Sud de Catalunya, al mateix temps que es contribueix a la difusió de l’obra dels artistes catalans.

Sovint, l’art contemporani desconcerta un bon nombre de persones i és per això que les exposicions que presentarem ens ajudaran a polir els sentits, agusar la vista, la ment i els sentiments. Ens han d’induir, en definitiva, a establir un contacte directe amb les obres d’art i aprendre a relacionar-nos-hi.

Gràcies a aquest conveni, tenim ara, a Vila-seca, l’oportunitat de gaudir d’unes obres d’art de qualitat indiscutible que ens han de servir, com va afirmar Antoni Tàpies, “per deixar-nos perplexos i fer-nos meditar sobre el sentit de la vida”.

Us convidem, doncs, a acompanyar-nos en el camí que la Fundació Vila Casas i l’Ajuntament de Vila-seca us proposem. Un camí que tindrà continuïtat en exposicions de primer nivell i que contribuirà a millorar substancialment l’oferta artística a les comarques de Tarragona durant els propers anys.