Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació És que abans no érem així d’Empar Moliner i Paisatge amb figures d’Àlex Susanna

Data

2 d'abril de 2020 20:00

Horari

20:00 h

Gratuït

ACTIVITAT POSPOSADA FINS A NOU AVÍS

El proper dijous 2 d’abril se celebrarà al Castell de Vila-seca l’acte de presentació de dues novetats literàries del grup Edicions 62: Paisatge amb figures, d’Àlex Susanna i És que abans no érem així, d’Empar Moliner.

A Paisatge amb figures d’Àlex Susanna, un dels protagonistes a l’ombra de la vida cultural catalana dels últims anys, ofereix les seves reflexions sobre la vida creativa del nostre país, però també visions més personals sobre altres aspectes. Els seus viatges per les principals capitals europees però també les passejades per les comarques del Matarranya o la Terra Alta. Comentaris sobre art, literatura i cultura conviuen amb observacions de la vida quotidiana.

A És que abans no érem així, d’Empar Moliner, és un recull de contes més sarcàstics, més commovedors i amb més sentit de l’humor que mai. L’escriptora obsessiva, la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura són alguns dels temes que ens descriuen el món en què vivim i alhora ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra literatura.

La presentació serà a càrrec dels propis autors, en una conversa molt amena i distesa que comptarà amb la participació de l’Alcalde de la Vila.

Deixa un comentari